Ajankohtaista

JuuriJuhla-RotFest 2011

Ohjelmatiedot löytyvät täältä. Tämän vuoden festivaalilla esiintyvät mm. huikea huuliharppukvartetti Sväng ja Euroviisuissa menestyneet Kuunkuiskaajat. Ohjelman on suunnitellut tapahtuman taiteellinen johtaja Maria Kalaniemi.
Tutustu ohjelmaan ja osta lippusi ajoissa!


JuuriJuhla-RotFest 2011

JuuriJuhla-RotFest kiittää esiintyjiä ja yleisöä - tunnelma oli mahtava! Ensi vuonna vietetään festivaalin 10-juhlia 9.-14.4.2012. Ohjelma julkaistaan Folklandia-risteilyllä tammikuussa 2012. Svängin ja Kuunkuiskaajien konsertteja voi vielä fiilistellä Yle Radio 1:n Kansanmusiikin konsertti-illassa 29.4. klo 19.03-21.15.


Kaikkiin JuuriJuhlan konsertteihin saa lippuja myös ovelta. Kannattaa kuitenkin varata paikka ajoissa ja ostaa lippu Lippupisteestä www.lippu.fi.


Perjantaiksi on varmistunut, että Tanssin huumaa-konsertissa nähdään myös Antti Savilammen ja Maarit Kyllösen viulu-tanssi-esitys. Huumoriannista vastaa Puhti ja illan päätteeksi yleisöllä on mahdollisuus osallistua huutokatrilliin. Tanssia tahdittaa ja tunnelmaa lataa "sihisevällä" viulismilla JPP. Tämä kaikki siis WeeGeessä 8.4. klo 19.


Kuunkuiskaajat nostattavat kevätfiilikset Sellosalin kattoon torstain 7.4. konsertillaan klo 19! Energiaa lataavat nyt Johanna Virtasen ja Susan Ahon lisäksi kitaristi Topi Korhonen, rumpali Kevin Knouna ja basisti Sampo Asikainen. 


Sväng ja Tango Tauko

Sväng plays Tango Tauko from Aito Records on Vimeo.

Täysikuu - Maria Kalaniemi ja Eero Grundström tunnelmoivat.

Maria Kalaniemi and Eero Grundström perform Under fullmånen (Täysikuu) from Aito Records on Vimeo.YLE Radio 1 on mukana JuuriJuhlassa seuraavissa konserteissa: Nordik Tree, Maria Kalaniemi & Vilda Rosor - suomenruotsalaisin sävelin, Sväng - Chopinista Schladtzsheen! ja Kuunkuiskaajat - energistä musiikkia ja musiikista energiaa. Maria Kalaniemen konsertti radioidaan suorana lähetyksenä Kansanmusiikin illassa 5.4. klo 19.03. Svängin ja Kuunkuiskaajien konserttien parhaat palat lähetetään Kansanmusiikin konsertti-illassa 29.4. klo 19.03-21.15.Lasten lauantaille on varmistunut uusi esiintyjä. Konsertissa nähdään kansainvälistä väriä, kun Sellosalin lavalle nousee tanssiryhmä Svetljachki. Ryhmä saapuu Pietarista. Sellosalin lämpiössä on monenmoista puuhaa perheen pienimmille ja isommillekin. Reippaassa menossa mukana myös Peppi. Koko perhe mukaan isovanhempia ja kummeja unohtamatta!Löydät tapahtuman myös Facebook-sivustolta. Käy tutustumassa ja seuraa ilmoittelua!

Tunnelmia vuoden 2010 JuuriJuhlasta

Valokuvat: Jorma Airola:

MeNaiset 5.4. Maria Kalaniemi & Eero Grundström 6.4. Emma Salokoski & Ilmiliekki Quartet 7.4.
Pekka Pentikäinen 8.4. Kardemimmit 8.4. Katrilli 9.4.
Kirjavat 9.4. Pilpatus-soitot 10.4. Riinat ja Rikut 10.4.